Hoe wordt u partner

FASHIONTRADINGHOUSE DROPSHIPPING AANVRAAG

Fashiontradinghouse heeft een zeer groot netwerk aan resellers, u zult dan ook begrijpen dan wij met zeer veel zorg ons netwerk bewaken en beveiligen en een vertrouwens relatie met onze dropshippers aangaan.

Voor wij u kunnen verwelkomen als dropshipping partner hebben wij een aantal voorwaarden waar onze partners zich aan moeten houden.

Toelating tot ons dropshipping netwerk

1. Bij het aanmelden en verzenden van u gegevens gaat u akkoord met de algemenevoorwaarden van fashiontradinghouse gedeponeerd bij de kamer van koophandel te enschede overijssel.

2. U gaat akkoord met het afnemen van een webshop voor 50% gevuld met het assortiment van fashiontradinghouse. ( Dit om het dropshippen systeem van fashiontradinghouse op de juiste manier te laten verlopen )de overige 50% bent u vrij om te vullen met u eigen producten A €49,95 per maand. dit is inclusief hosting + Gratis domeinnaam en webshop.

3. U gaat een overeenkomst aan met fashiontradinghouse voor de duur van 1 jaar. Na deze contract periode zal u account als gewenst worden beeindigd.

Meld u nu aan en begin met u eigen online kleding webwinkel

Fashion Trading House Dropshipping .

Adres: De Meierij 13 7631AM Ootmarsum Overijssel-Holland Tel.: 06 50614988 | E-mail: info@fashiontradinghouse.nl | Kvk.: 08132910 | fashiontradinghouse | Algemene voorwaarden
Online Support webwinkels Tel.: 0546 493240 | E-mail: support@fashiontradinghouse.nl WBB Design & Advies | IZI Services webdesign