Nieuws

Nieuws van fashiontradinghouse.nl

INFORMATIE UPDATE:  toevoegen kleding aan reseller webshops.

Beste resellers, Fashiontradinghouse.nl zal 1 a 2 keer per week een update uitvoeren om nieuwe producten toe te voegen aan uw webshop.

Wegens de uitverkoop weken zal dit op dit moment niet het geval zijn, dit i.v.m. de nieuwe collectie die er aan staat te komen.

Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk toe te voegen en u hiervan op de hoogte te stellen. 

Vanaf half augustus zal de nieuwe collectie worden toegevoegd aan de webshops.

Zou u verder nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze project manager: M.kamphuis op nummer: 06 48 41 96 10 wilt u liever een E-mail sturen doet u dit dan naar support@fashiontradinghouse.nl T.a.v. M.Kamphuis.


Online kledingverkoop overtreft computerverkoop

Voor het eerst sinds het bestaan van online shops, is er online meer kleding verkocht dan computerhardware en software. Volgens shop.org was de omzet van jurken, pakken en kinderkleding in 2006 18.3 miljard dollar. Dit is 1.1 miljard meer dan de omzet van computers, printers en software.

De toenemende populariteit van kledingverkoop op internet gaat in tegen de voorspellingen dat mode erg moeilijk, zo niet onmogelijk via internet verkoopbaar is. Men was bang dat het grootste deel van de kopers niet zonder het voelen en passen van kleding kon. Bij Modeblog heeft men altijd de overtuiging gehad dat trouwe kopers die weten wat ze willen, juist heel goed online kunnen shoppen.

Volgens Scott Silverman, directeur van Shop.org zijn soepele retourvoorwaarden, verbeterde website navigatie en de mogelijkheid om afbeelding van een 500 dollar kostende tas te kunnen in- en uitzoemen en te roteren, de oorzaken dat de online shop ervaring bevorderd is. Daarnaast werkt de toename van breedband internet aansluitingen ook bevorderend op de online kledingverkoop.

Het nadeel van online kledingverkopen is dat de kleding tweemaal vaker wordt teruggestuurd (14%), dan andere producten die online verkocht worden.

De totale online verkoop nam in de VS vorige jaar toe met 25%, tot een bedrag van 220 miljard dollar. Online verkopen waren vorig jaar goed voor 15% van de totale markt.

Bron: Modeblog

Adres: De Meierij 13 7631AM Ootmarsum Overijssel-Holland Tel.: 06 50614988 | E-mail: info@fashiontradinghouse.nl | Kvk.: 08132910 | fashiontradinghouse | Algemene voorwaarden
Online Support webwinkels Tel.: 0546 493240 | E-mail: support@fashiontradinghouse.nl WBB Design & Advies | IZI Services webdesign