Uitleg over dropshipping

1. Wat houd Dropshipping in?

Dropshipping is een proces waarbij u als onderneming ook wel Reseller genoemd, producten verkoopt in uw eigen winkel of online webshop, zonder dat u zelf een voorraad heeft of aankoopt. U verkoopt de producten voor een door ons vastgestelde winkel advies prijs. Nadat de koper { uw klant } het product aan u betaald heeft, betaalt u Fashion trading house de inkoop prijs die op onze site is vastgesteld. U geeft de adres gegevens van uw klant door aan Fashion Trading House, en wij versturen het product naar uw klant, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Het verschil tussen de verkoopprijs en de Dropshipprijs is uw winst.

2. Dus wat is nu Dropshipping?


Stel voor u zet een artikel te koop bv een jeansbroek. Deze jeansbroek verkoopt u voor 24,95 euro { exl verzendkosten}. De jeansbroek kost u bij Fashion Trading House bijvoorbeeld 12,95. De verzendkosten zijn b.v. 3,95  (jeansbroek plus verzendkosten die u de koper laat betalen), u betaalt dan aan Fashion Trading House 12,95 plus 3,95 verzendkosten en geeft u meteen de adresgegevens van de koper door. Fashion Trading House verstuurd de jaensbroek naar uw kopende klant in een discrete verpakking. De 12 euro die u overhoudt is uw winst.

3. Wat zijn de voordelen van Dropshipping?


Er zijn vele voordelen aan Dropshipping. Ten eerste kost het verpakken en verzenden u helemaal niets. Fashion Trading House zorgt voor de materialen, wij pakken het product in en wij zorgen ervoor dat het naar het goede adres gaat. Stelt U zich eens voor wat dit aan tijd kost, om tientallen (of misschien wel veel meer) producten per week in te moeten pakken en te verzenden.

4. Geen voorraad.

Het grootste voordeel van Dropshipping is het ontbreken van de voorraad. Fashion Trading House heeft een grote opslagruimte, een database en medewerkers nodig. U heeft alleen een computer nodig, De inkoop en opslag van de producten regelen wij voor u.

5. Eigen webwinkel compleet inclusief producten.

Als u kiest voor ons dropshipping netwerk leveren wij van fashiontradinghouse u een compleet ingericht webshop in huisstijl. De kosten voor ons systeem zijn 49,95- per maand. Er komen geen bijkomende kosten bij kijken. Uiteraard inclusief gratis domeinnaam naar keuze.

 

6. U kunt hoge marge's verwacten.

De marge's op producten kunnen liggen tussen de 30 en 120 % . U leest het inderdaad goed tot wel 120 % aan marge op verschillende producten uit onze voorraad.

7. En wat doet u?
Het enigste dat u zou moeten doen, is het onderhouden en opbouwen van uw klantenbestand. De rest gaat Fashion Trading House voor u doen.

 

8. En dan?


Schrijft u in op de website van www.Fashiontradinghouse.nl
Vul uw gegevens in, Na goedkeuring door Fashion Trading House krijgt u een wachtwoord en gebruikersnaam van onze Dropsipping website ( Inkoop ).
Tevens maken wij voor u een professionele webwinkel incl huisstijl naar wens en een door u gekozen domeinnaam { webwinkelnaam } Gratis.
Het voordeel van een door ons gemaakte webshop is dat u nooit zelf nieuwe producten hoeft te plaatsen, of de voorraad ieder uur van de dag moet veranderen doordat er producten zijn uitverkocht, of zijn bijgekomen.
Wij regelen dit allemaal voor u via ons gekoppelde dropshipping systeem.


FASHION TRADING HOUSE DROPSHIPPING .

Adres: De Meierij 13 7631AM Ootmarsum Overijssel-Holland Tel.: 06 50614988 | E-mail: info@fashiontradinghouse.nl | Kvk.: 08132910 | fashiontradinghouse | Algemene voorwaarden
Online Support webwinkels Tel.: 0546 493240 | E-mail: support@fashiontradinghouse.nl WBB Design & Advies | IZI Services webdesign