Algemeen

Veelgestelde vragen - Algemeen

Hoeveel artikelen kan ik plaatsen?

U kunt maximaal 1000 producten plaatsen.

Waarom is een goede URL belangrijk?

Een URL is het internetadres van uw website. Een duidelijke naam is daarom belangrijk. Kies een naam die past bij het onderwerp van uw webshop en probeer deze zo kort mogelijk te houden.

Word ik wel gevonden door zoekmachines?

Ja, vanaf het moment dat u begint met uw webshop, zal deze langzamerhand worden geïndexeerd door bijvoorbeeld Google. Goed geschreven teksten zijn daarom erg belangrijk. Probeer niet alles vol te proppen met keywords, maar houd het kort en krachtig. Aan de admin kant van de webshop kunt u per pagina Meta data toevoegen. Klinkt dit allemaal te technisch, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Ik wil productfoto's plaatsen, moeten deze een bepaald formaat hebben?

Nee, dit hoeft niet. Het systeem zal grote foto's automatisch verkleinen.

Extra opties, hoe werkt dat nou eigenlijk?

U kunt aan een product extra opties toevoegen.

We gaan bij dit voorbeeld uit van een spijkerbroek voor vrouwen. Daarvoor gaat u naar uw producten:

In Modules>Webshop>Categorie overzicht – en klik op het tabje 'Extra opties'

Hier voegen we bijvoorbeeld 'maten' toe door op 'Opties toevoegen' te klikken. Allereerst geeft u een titel aan (dit is namelijk wat de bezoeker van uw webshop ziet). Daarna voegt u verschillende opties toe, eventueel met een meer- of minderprijs. Door 'Deze opties gebruiken als uitvoering' aan te zetten, kunt u de voorraad per optie regelen. Elke optie kunt u bevestigen door op het groene plusje te klikken.

Even opslaan en u heeft een optie set gemaakt.

Omdat een product meerdere opties kan hebben, voegen we op dezelfde manier nog een set opties toe. Deze keer bijvoorbeeld met een meerprijs op een kleur. Nu er twee opties beschikbaar zijn, kunnen we eventueel een voorraad per productoptie instellen. Om dit te doen klikt u op het tabje 'Uitvoeringen'.

Zorg ervoor dat het voorraadbeheer aan de rechterkant op 'Per productuitvoering' staat wanneer u de voorraad afhankelijk wilt maken van de productopties. Voorraadbeheer kan ook algemeen voor het product worden geregeld. Zet in dit laatste geval 'Op productbasis' aan.

Voer nu per product een voorraadstand in. Deze wordt automatisch bijgewerkt wanneer er een bestelling wordt geplaatst.

Even opslaan en het staat op de website bij dit product. Wij raden aan om maximaal twee productopties sets te gebruiken; hoe meer opties, hoe langer de keuzelijst voor de klant! Maar de keuze is uiteindelijk aan u.

« Terug naar het overzicht

Adres: De Meierij 13 7631AM Ootmarsum Overijssel-Holland Tel.: 06 50614988 | E-mail: info@fashiontradinghouse.nl | Kvk.: 08132910 | fashiontradinghouse | Algemene voorwaarden
Online Support webwinkels Tel.: 0546 493240 | E-mail: support@fashiontradinghouse.nl WBB Design & Advies | IZI Services webdesign